Prijzen

Bij Jokolo halen we graag het beste uit onszelf. Hoeveel dat is? Dat merken we tijdens de korenfestivals waar we aan meedoen. De laatste jaren vallen we regelmatig in de prijzen. Net als in veel eerdere jaren sinds de oprichting in 1967. En daar zijn we erg trots op!

2020

Nederlands Korenfestival 2020

In februari 2020 deed Jokolo mee aan de Gelderse voorronde van het Nederlands Koorfestival. De vakjury gaf ons 262,5 van de 300 te behalen punten waardoor we ons nu officieel een “NKF Topkoor” mogen noemen. Deze score leverde de tweede plek op, achter de Ulftse Nachtegalen. Bij de publieksjury werd we zelfs eerste. En dus zijn we ‘NKF Publieksfavoriet Gelderland 2020’!

2019

Jongerenkorenfestival Rijsbergen 2019

In 2019 was het Jongerenkorenfestival Rijsbergen een groot succes voor Jokolo. We wonnen alles wat er te winnen was. Zowel bij de publieksjury als bij de vakjury wonnen we de eerste prijs. Bovendien kregen Dianne van Houdt en Jelle Roosen de compositieprijs voor hun Moses’ Song.

2018

Jongerenkorenfestival Rijsbergen 2018

Tijdens het Jongerenkorenfestival Rijsbergen van 2018 gaan de eerste prijzen in de zangcompetitie aan Jokolo voorbij. Wel winnen we bij de vakjury de derde prijs en bij de publieksjury de tweede prijs. Wel winnen Dianne van Houdt en Jelle Roosen voor ‘Give us mercy’ de compositieprijs.

2017

Jongerenkorenfestival Rijsbergen 2017

Het Jongerenkorenfestival Rijsbergen van 2017 is voor Jokolo een succeseditie. Bij de vakjury winnen we de eerste prijs. De publieksjury geeft ons de tweede prijs. ‘Stretch of Silence’ van Dianne van Houdt en Jelle Roosen wint de compositieprijs.